logo

Keune Keratin Curl


Wat doet Keratin Curl?
Bij Salon DUO werken wij met het product Keratin Curl van Keune, voor iedereen die van glamorous, vol en glanzend haar met prachtig golvende krullen houdt. Keune Keratin Curl permanent maakt het mogelijk en geeft je de tools om adembenemend, krullend haar te creëren dat maandenlang houdt. De aangename geur van Keratin Curl verandert alles wat je je herinnert van een ouderwetse permanent. Keune Keratin Curl versterkt de haarstructuur, geeft een schitterende glans en creëert natuurlijke stylingsmogelijkheden.

Waarom het werkt
Keratin Curl bevat actieve keratine, de belangrijkste bouwsteen van het haar. De toegevoegde keratine dringt door tot diep in het haar en zorgt voor ultiem verzorgd, geconditioneerd en sterk haar met een prachtige, lang houdbare krul. Keune Keratin Curl is een eenvoudige salonbehandeling in 4 stappen, met een spectaculair resultaat.

Keratin Volume
Daarnaast is er in dezelfde productlijn Keratin Volume permanent. Keratin Volume versterkt en hydrateert het haar en is perfect voor het creëren van langdurig volume bij de haaraanzet.